246034640 (+420246034640)

Volalo Vám toto číslo a nevíte kdo to byl? Zde se můžete dozvědět, kdo Vám volal. Stačí si přečíst komentáře níže od lidí, co měli zkušenost s danným číslem.

Pokud víte kdo volal z tohoto čísla, budeme rádi když zanecháte komentář s informacemi o volajícím. Pomůžete tím ostatním lidem, kteří nemají s tímto číslem zkušenost a mohou se tak dozvědět o koho se jednalo. Děkujeme!

0
(0)

Hodnocení čísla (1* obtěžující - 5* v pořádku)

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

4 názory na “246034640 (+420246034640)”

  1. Zavolal a „představil se“ jako jakýsi Karel Vácha. Zavolal na pevnou linku kterou nepoužívám ani nikde nesděluji, jelikož používám mobil, a pevnou mám jen kvůli internetu. Přesvědčoval mě, že mám kartu jakési lékárny, že mám našetřené jakési body, a že jsem vyhrál nějaký polštář a nějakou chemikálii. Že to stojí 7.000,-, ale že za mne zaplatí 85%, a já doplatím jen zbytek, tzn. 15%, což by mělo být ze 7 tisíc 1.050,- – ale … doplatil bych prý „jen“ 2.500,- 🙂 – takže matematika asi není hobby tohoto reklamního a otravného šaška. Když jsem se ptal kolik mám mít těch bodů – nevěděl, na dotaz ve které lékárně – nevěděl. Prý dostal jen seznam z nějaké „centrály karet v lékárnách“ a má oznamovat výhry – volat „výhercům“. Oslovoval mě zkomoleným jménem – jak ho mám špatně uvedené v telefonním seznamu, i jak mně ono zkomolení vyhovuje, jelikož poznám odkud číslo získali :-)))

  2. Vydává se za zástupce lékárny a „věrnému zákazníkovi“ nabízí balíček léků (včetně warfarinu!!) v hodnotě 23 tis. Kč za výhodných 2,5 tis. Kč – s tím, že kurýr už je na cestě.

    1. – a přitom ani neví, které lékárně je kdo věrný, navíc otravují lidi kteří žádnou kartu a „věrnost“ lékárně nemají. Čísla berou z telefonních seznamů a zkoušejí to.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *